Landbrugslotteriet

Landbrugslotteriet giver dig de største vinder chancer. Lotteriet består af 210.000 lodsedler og der trækkes 164.000 gevinster pr. halvår. Så det betyder at der altså teoretisk en gevinst på 78% af lodsedlerne. Den største præmie du kan vinde er på ikke mindre end 2.000.000 Kr.

Vi kan registrere din lodseddel på dit navn, så går du aldrig glip af en gevinst og vi minder dig automatisk på hvornår det er tid at forny din lodseddel. En lodseddel der varer et halvt år koster 300,00 kr. Så er du med i de 6 trækninger der er i løbet af et halvt år.

landbrugslotteriet-logo

Om Landsbrugslotteriet

Landbrugslotteriet er en selvejende institution, der er underlagt kontrol fra Justitsministeriet. De fik den første bevilling til at lave lotteri tilbage i 1907. Den gældende bevilling fra 1995 rækker frem til 2019. Landbrugslotteriet ledes af en bestyrelse med repræsentanter for landbrug, Justitsministeriet og Fødevareministeriet. 61 % af indskudssummen tilbagebetales til spillerne.

I Landbrugslotteriet beholder de ikke overskuddet selv.
Det fordeler de således:

  • 10 % sendes til Justitsministeriet, der benytter det til en række institutioner, der tager sig af socialt udsatte mennesker i Danmark.
  • 25 % sendes til Fødevareministeriet, der benytter pengene til aktiviteter i landdistrikterne.
  • 65 % sendes til organisationen Landbrug & Fødevarer. De benytter summen til en række øremærkede formål og foreningsaktiviteter, der ligeledes støtter forbedrede vilkår i landdistrikterne. Herunder støtte til børne- og ungeaktiviteterne 4H og LandboUngdom, rekreative naturtiltag og foreningsstøtte til mindre og mellemstore familielandbrug.

 

Læs mere om Landbrugslotteriet her.